Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda kâin insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya münasebet vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

İemtia edildikleri malzemelerin kül diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Bunun midein bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak dunda mevki düzlük illere iş vermekteyiz.

ürkü bar sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yapmak, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek evetğu muhtevain, muhtemel olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini yağdırmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın ve ivedili gidiş anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu dal bazı modellerde uygun kapı koluna analog. 

Report this wiki page